Тениски на едро ? Вече можете да направите вашите поръчки за тениски на едро с или без печат през сайта на рекламна агенция OnPrint от тук .  Голяма складова наличност на едни от най-предпочитаните марки тениски. Фирмата предлага освен доставка на тениски, така и тяхното брандиране. Разполага с машини за директен печат, ситопечат, термотрансфер, щамповане, бродерия. За да проверите цените за тениски на едро, можете да проследите следният линк тук . За цени за печат на лого, надпис, снимка или друг елемент, можете да се свържете с нас на посочените контакти

Създайте сами дизайна на вашата тениска от тук

Начин на поръчка

За да поръчате тениски на едро , изберете желан продукт, използвайте бутона добави в количка, след като сте посочили желаното количество, цвят на тениските и размерите. Следващата стъпка е да посочите данни за доставка. Тук е мястото където можете да прикачите логото за печат и да опишете къде и как желаете то да бъде отпечатано. Желателно е предварително да създадете визуализация чрез нашата система за дизайн на тениски.  След натискането на бутона потвърди поръчката, наш оператор ще се свърже с вас за доуточняване на поръчката.

Начин на доставка

Всички поръчки за тениски на едро, се изпращат чрез куриерска фирмите Еконт и Спиди. Ако сте от град Варна, то можете да получите вашите тениски и от нашият централен склад.