Поръчаните артикули може да получите от централния ни офис в гр. Варна,ул.  Халил Ефенди 4 /Входът е от ул. Александър Дякович/ или да бъдат доставени чрез куриерска фирма.

Доставка до офис на Еконт. Цената за доставка до офис на Еконт за пратки до 1 кг. е 5,20 лв /ориентировъчно/. Цената може да варира /плюс, минус няколко стотинки в зависимост от стойността на наложения платеж, теглото на пратката/. При поръчка на чупливи артикули, те биват застраховани от куриерска фирма Еконт, като тази услуга се заплаща допълнително.

Доставка до адрес с куриерска фирма Еконт. Цената за доставка до посочен адрес /за населени места, в които има офиси на куриерска фирма Еконт/, е около 6, 50 лв за пратки до 1 кг.  Цената за доставка до личен адрес за населени места, в които няма офиси на Еконт, е около 8 лв.

Важно!!! Уважаеми клиенти, ние не носим отговорност при забавяне на доставките от куриерските фирми! Всички артикули се изработват и изпращат в определения срок, описан в сайта ни. След изпращане на поръчките от наша страна, отговорността се прехвърля върху куриерската фирма. Молим,в случай на забавяне, да се обръщате за информация към тях. Ние можем да съдействаме, като ви предоставим номер на товарителница /вашата пратка/.