[tshirtecommerce]

Hot
Hot
Hot
Hot

Качество на продуктите

Ние от Фото принт не предлагаме просто печат на тениски, ние се стремим нашите клиенти да получават най-доброто. Точно поради тази причина създадохме нашият онлайн дизайнер, инвестирахме във висококачествени машини за печат на тениски и използваме само висококачествени материали за изработка на предлаганите от нас артикули. Ние НЕ ИЗПОЛЗВАМЕ ниско-качествени мастила или заготовки. Всички наши мастила са с издаден сертификат за това, че не вредят по никакъв начин на кожата и не предизвикват алергии. Поради тази причина предлаганите от нас продукти са подходящи и за деца. Използвайте нашия онлайн дизайнер и направете тениски онлайн… създайте сами уникален дизайн на вашата тениска.  Чрез нашия онлайн дизайнер, вие можете да си направите тениски, чаши, възглавнички, чанти и ред други сувенири с ваш дизайн. Вижте всички продукти тук

Начин на доставка

Предлаганите от нас продукти можете да получите или от нашите магазини като предварително заявите това във вашата поръчка или с желан от вас куриер. Ние изпращаме продукти в цялата страна. Можете да посочите желан офис на еконт където ние ще изпратим вашият продукт или да посочите ваш адрес където ще доставим чрез куриерсак фирма Рапидо.

Цена до офис на еконт – 3,80лв
Цена до ваш адрес с куриерска фирма рапидо – 4лв.

Могат ли да се перат тениските ?

Разбира се! Задължително е когато перете тениските или бодитата, да ги обръщате на опъковата страна и да ги перете на 30градука температура.

Могат ли да се гладят тениските ?

Могат да се гладят като изискването за гладене е да се гладят на опъковата страна. Не гладете текстила от страната на щампата.

Как става плащането ?

Плащането се осъществява или при получаването на самият продукт в офисине на еконт или предварително с дебитна или кредитка карта.

Направи си тениска по твой дизайн. Чрез нашият мощен онлайн дизайнер, вие можете да създадете един страхотен подарък за вас или ваш любим човек. Можете да създадете тениска, чаша, шапка, пъзели, суичърти, мешки, блузи, потници и още ред подаръци подходящи за персонализация. Нашите продукти са изключително подходящ подарък за Свети Валентин, Нова година, Иванов Ден,  Тодоров ден, Йорданов Ден, Трифон Зарезан, Гергьовден, 8 – ми март.